Champagne (2013)

De meest complete gids om streek en wijn te ontdekken

champagne-2013

Champagne is niet alleen de feestelijke drank bij uitstek, maar ook een prachtige streek waar natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met kinderen, gastronomen, cultuurminnaars en andere levensgenieters volop aan hun trekken komen.

In Champagne reis je via de Route du Vin door de belangrijkste regio’s van de Champagnestreek. Het boek bevat naast de historische achtergrond ook bijzondere bezienswaardigheden, lekkere eetadressen, slaapgelegenheden en leuke weetjes. Bovendien komt ook de drank zelf uitgebreid aan bod. Zo wordt het proces van de druivenoogst tot het bottelen van de drank in tien duidelijke stappen uitgelegd. Champagne is daarom hét boek voor elke avontuurlijke lezer-reiziger die de Champagnestreek op een andere manier wil leren kennen.

 

2 gedachten over “Champagne (2013)

  1. Pingback: Themamaand Champagne – deel 1: inleiding – Wijnkrabbels

  2. Beste, dankzij uw boek hebben we een stukje van de champagnestreek kunnen verkennen; We hebben overnacht in Troyes, zijn gaan eten bij tous simplement en bij Le Jardin superlekker. le Saint-Hubert in Arcis-sur-Aue is ook een aanrader. Onze champagne hebben we gekocht bij Eric Therrey te Montgueux. Jammer genoeg was het veel te heet om echt te genieten van de mooie stad, het was 38 graden, maar we gaan zeker terug! nog veel succes!
    Chantal en Ferdi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s